Interactieve Video portfolio

Fireplace Haarden

FirePlace Haarden wenste naast een korte bedrijfsvideo tevens een interactief gedeelte binnen de video met o.a. een Online Shop. Vervolgens werd een Trueview campagne via Google Adwords voor deze video aangemaakt.

Sportbedrijf Deventer | De Scheg

In 2012 al diverse video's geproduceerd voor Sportbedrijf Deventer | De Scheg en deze thans interactief gemaakt op basis van 2 Plattegronden; de IJsbaan en het Zwembad. Binnen de plattegronden kan er overal geklikt worden naar meerdere video's.

Dictator Productie

Wij hebben voor Dictator de opdracht gekregen 52 productvideo's te maken, waarvan deze video over Deuropeningbegrenzers er een van is. Deze bestaande video is interactief gemaakt door het integreren van o.a. een Gallery Slideshow en een Productgroepen Slider.Des Mots du Jazz

Everything you ever wants to know about Jazz in 3 illustrated words. This video is Responsive so you can watch them on Desktop, Tablet and SmartPhone.

De Rolf Groep

De Rolf groep biedt je één punt waar je als organisatie in de kinderopvang of het basisonderwijs terecht kunt voor al je vragen, wensen en producten.

Maybelline NewYork

Maybelline Interactieve productvideo voor consumenten-marketing en onderwijs met veel verkeer naar de website.